Beoordelingen van The Meat-Club Braamt

Recente recensies

5.0
Albertine
25 november 2021

Leuke bezorger, kwam stipt op tijd. Eten was ook prima.

Van Aken
21 november 2021

Snelle en goede bezorgservice. Eten goed warm bij aankomst. Prijs iets aan de hoge kant, maar wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
23 oktober 2021
Joan
8 augustus 2021

We hebben thuis genoten, lekker eten en eten was goed op temperatuur, vriendelijke bezorgster. Een aanrader!

Hendriksen
2 augustus 2021

Heerlijke BBQ burger, chicken burgers, NACHO'S .. Bitterballen.. Onze avond was compleet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
1 augustus 2021

Het eten was echt ontzettend lekker en op tijd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
31 juli 2021

Hamburger was heerlijk, maar de boerenschnitzel was minder smaakvol dan verwacht. De kaas, paprika, ui en champignons smaakten een beetje flauw. Misschien is het een aanrader om spekblokjes toe te voegen wat de smaak verhoogd. De salade smaakte ook wel goed.

Mirella
14 juli 2021

Boven verwachting snel en lekker!!

Nick
12 juli 2021

Het was weer hartstikke lekker, snel en genoeg! Samen met anderen gegeten en die vinden het ook zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liesbeth
2 juli 2021

Heerlijke frietjes en de burger is geweldig.Zelfs de salade is top!

Hugo S
26 juni 2021

Fantastisch! Eten was super lekker, nog goed warm ook. Frieten nog krokant. Bezorging erg vriendelijk, die belde zelfs dat ze 2 minuten later was. Alles klopt bij de MeatClub! Gaan we zeker vaker bestellen!

Simone
25 juni 2021

Heerlijk gegeten. Voor ons 1 van de betere bezorgmaaltijden. Smaak is heerlijk, temperatuur goed.

Colinda
24 mei 2021

Zoals altijd is het eten heerlijk. Wordt vriendelijk en op tijd bezordt.

Bea
21 mei 2021
F. Beeftink
17 mei 2021

Heerlijk gegeten en nette levering! Aanrader!!!!

Yvonne
14 mei 2021

Heel goed

Nick
13 mei 2021

Voor 8 personen eten besteld en toch razendsnel het eten ontvangen! Iedereen was erg tevreden; het was lekker, ruim voldoende en altijd voor herhaling vatbaar!

Maureen Hermsen
10 mei 2021

Eten was wederom lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ferry verhoef
8 mei 2021

We hebben weer Heerlijk gegeten. De kipsate en de kipburgermenu waren weer lekker 👍👍

Reactie van The Meat-Club

We zijn benieuwd wat jullie van ons nieuwe receptuur van de kipburgers vinden ?

Lisa Holtslag
5 mei 2021

Super snelle levering en het eten onwijs lekker! Wij bestellen vaker

Bert
2 mei 2021

Super snel geleverd. Ruim binnen de aangegeven tijd. Bezorging, altijd met een glimlach, een vriendelijk woord en een persoonlijke kaart erbij. Helemaal top.

Fam. Egbers
1 mei 2021

Heerlijk gegeten! En perfect op tijd..

Sandra
17 april 2021

Heerlijk gegeten en goed warm

Nick
8 april 2021

Bedankt voor het lekkere eten!

Colinda
4 april 2021

De bestelling op tijd en altijd een vriendelijke glimlach aan de deur. Het eten was zoals we gewend zijn HEERLIJK. Ook vandaag nog verwend met een leuke paasverrassing 🐣 Dank jullie wel.

Bert
4 april 2021

Ruim binnen aangegeven tijd bezorgd. Heerlijk warm en verrukkelijk gegeten. Spareribs waren verrukkelijk. Wederom was de bezorging vriendelijk en attent met een lieve glimlach. Dat geeft zóveel meerwaarde. Perfect!!!!

MvL
3 april 2021

Het eten werd erg snel bezorgd door erm vriendelijke bezorgster. Alles was warm en de smaak was erg lekker.

Nick
3 april 2021

Zoals altijd; lekker, snel bezorgd en genoeg! Leuke paadverrassing, tof, dankjewel! Tot de volgende keer!

EH
28 maart 2021

Lekker eten en snel bezorgd bij Landal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ferry verhoef
27 maart 2021

We hebben weer heerlijk gegeten snelle goede levering. Zeker voor herhaling vatbaar

Beatrijs
27 maart 2021

Smoke hamburger met friet. Alles zeer smakelijk en lekker warm. Vrolijk personeel! Tip: ook saus op geroosterd bovendeel van het broodje (was wat droog). Succes met jullie toko!

Sabina
18 maart 2021

Heerlijk gegeten en precies op tijd bezorgd. Top!

Sylvia
14 maart 2021

Heerlijk gegeten, het was genoeg en nog warm. De moeite waard!

Nick
7 maart 2021

Vandaag voor de derde keer besteld bij The Meat-Club. Het was boven verwachting snel bezorgd (begin v.d. zondagavond) en naar verwachting lekker! De wrap met gegrilde kip en kipburger zijn zeker een aanrader. Tara, bedankt voor de bezorging en ja, bedankt voor het lekkere eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dave
6 maart 2021
Bea
6 maart 2021

De spareribs hadden van ons wel iets meer doorbakken mogen zijn. Aan het bot net gaar. De smaak was heerlijk, patat was lekker en producten waren warm. Ook de bezorging was erg vriendelijk, leuke spontane uitstraling. Dus zeker voor herhaling vatbaar.

Joost
5 maart 2021

Kwaliteit zit 'm in de details. Top ingrediënten, goed verpakt en verrassend snel bezorgd (20 min.) Tot de volgende keer!

Alma
26 februari 2021

Altijd lekker eten (warm) en snelle bezorging! Een echte aanrader!

Reactie van The Meat-Club

Bedankt voor je beoordeling, sinds gister bezorgen we ook in het gebied waar jullie naartoe verhuizen 😉

Annie Hendriksen
20 februari 2021

Het was erg lekker

Reactie van The Meat-Club

Bedankt voor de beoordeling , graag tot de volgende keer

Suzanne
17 februari 2021

Zowel de burger als spareribs waren súper lekker! Ruim voldoende: friet, aardappelgratin en salade als side dishes gekozen. Kregen daar nog twee extra bakjes salade bij. Een feestje om te bestellen, te krijgen en te eten! Goede bezorging, fijne communicatie en voor zover wij hebben meegekregen, enthousiast personeel. Van horeca tot horeca: onze complimenten :)

Reactie van The Meat-Club

Bedankt voor jullie mooie oprechte beoordeling, hier worden we vrolijk van

Jari
13 februari 2021

Voor de 2e keer besteld bij Meat-Club. De spareribs zijn super. De bestelling was er precies op de aangeveven tijd, een goede service en nog extraatjes bij de bestelling gekregen. Een aanrader!

Reactie van The Meat-Club

Bedank je wel voor je uitgebreide toelichting op de beoordeling 👍

Peter
12 februari 2021

Mijn eerste bestelling, boeren snitzel en kip burger menu. Echt heel heel lekker. Aangeven dat ik geen champions wil en dat was ook netjes gebeurt. Heerlijke frites, 2 kleine soort kroketjes erbij, en lekkere salade. En nog goed op temperatuur ook. En de bezorger Elmer super vriendelijk en netjes. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Reactie van The Meat-Club

Beste Peter, bedankt voor je beoordeling ! Leuk om dit te lezen. Graag tot de volgende keer 👍

Colinda
5 februari 2021

Voor de tweede keer eten besteld en het is echt heerlijk. Alles goed en warm verpakt. Echt een aanrader

Reactie van The Meat-Club

Bedankt , we komen graag weer langs met onze heerlijke gerechten 😉

Fam. Peeters
31 januari 2021

Echt een aanrader, snel bezorgd, lekker gegeten. Goed verpakt, goeie smaak. Zeker voor herhaling vatbaar. 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nick
31 januari 2021

Het was weer een succes! Heerlijk thuis uit eten met het eten van The Meat-Club. Lekkere chicken burger, goede schnitzel en ruim kindermenu. I'll be back!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
29 januari 2021

Restaurant waardig , voldoende van alles en een vriendelijke bezorger

Reactie van The Meat-Club

Bedankt voor je leuke reactie.

Colinda
29 januari 2021

Spareribs en burger besteld, heerlijk gegeten. Het eten ook goed verpakt.

Reactie van The Meat-Club

Dank je wel voor de positieve feedback

Mattias
27 januari 2021

Hele goede, lekkere en malse ribs voor een goede prijs! We gaan zeker weer bestellen als we in de buurt zijn..

Reactie van The Meat-Club

Dank je wel voor je positieve reactie

Alma
25 januari 2021

Bestelling op tijd en warm geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van The Meat-Club

Dank je wel ! Graag gedaan

Hans
18 januari 2021

het eten was heerlijk en op de afgesproken tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van The Meat-Club

Dank je wel voor 3x een goede beoordeling !!!

Hans
18 januari 2021

het eten was heerlijk en op de afgesproken tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
18 januari 2021

het eten was heerlijk en op de afgesproken tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nick
17 januari 2021

Een leuke folder gekregen rondom de jaarwisseling, vandaag eens geprobeerd. Hoge verwachtingen, want ter plaatse bevalt het eten altijd goed.. maar de verwachting zeker waargemaakt. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van The Meat-Club

Dank je wel voor je leuke reactie !!! we komen graag weer aan !

Ferry verhoef
9 januari 2021

Bezorging was keurig op tijd. Sparerib menu en de wrap met krokante kip waren heerlijk. Zeker voor herhaling 👍

Dannick
9 januari 2021
Richard
8 januari 2021

Lekker gegeten. goede porties, snel bezorgd en keurig warm. Aanrader !