Beoordelingen van The Meat-Club Braamt

Recente recensies van The Meat-Club Braamt

5 sterren na 44 reviews

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd is het eten heerlijk. Wordt vriendelijk en op tijd bezordt.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en nette levering! Aanrader!!!!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel goed

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 8 personen eten besteld en toch razendsnel het eten ontvangen! Iedereen was erg tevreden; het was lekker, ruim voldoende en altijd voor herhaling vatbaar!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wederom lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer Heerlijk gegeten. De kipsate en de kipburgermenu waren weer lekker ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Reactie van The Meat-Club:We zijn benieuwd wat jullie van ons nieuwe receptuur van de kipburgers vinden ?

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering en het eten onwijs lekker! Wij bestellen vaker

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd. Ruim binnen de aangegeven tijd. Bezorging, altijd met een glimlach, een vriendelijk woord en een persoonlijke kaart erbij. Helemaal top.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En perfect op tijd..

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en goed warm

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor het lekkere eten!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling op tijd en altijd een vriendelijke glimlach aan de deur. Het eten was zoals we gewend zijn HEERLIJK. Ook vandaag nog verwend met een leuke paasverrassing ๐Ÿฃ Dank jullie wel.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim binnen aangegeven tijd bezorgd. Heerlijk warm en verrukkelijk gegeten. Spareribs waren verrukkelijk. Wederom was de bezorging vriendelijk en attent met een lieve glimlach. Dat geeft zรณveel meerwaarde. Perfect!!!!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd erg snel bezorgd door erm vriendelijke bezorgster. Alles was warm en de smaak was erg lekker.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd; lekker, snel bezorgd en genoeg! Leuke paadverrassing, tof, dankjewel! Tot de volgende keer!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd bij Landal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten snelle goede levering. Zeker voor herhaling vatbaar

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Smoke hamburger met friet. Alles zeer smakelijk en lekker warm. Vrolijk personeel! Tip: ook saus op geroosterd bovendeel van het broodje (was wat droog). Succes met jullie toko!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op tijd bezorgd. Top!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, het was genoeg en nog warm. De moeite waard!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor de derde keer besteld bij The Meat-Club. Het was boven verwachting snel bezorgd (begin v.d. zondagavond) en naar verwachting lekker! De wrap met gegrilde kip en kipburger zijn zeker een aanrader. Tara, bedankt voor de bezorging en ja, bedankt voor het lekkere eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs hadden van ons wel iets meer doorbakken mogen zijn. Aan het bot net gaar. De smaak was heerlijk, patat was lekker en producten waren warm. Ook de bezorging was erg vriendelijk, leuke spontane uitstraling. Dus zeker voor herhaling vatbaar.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zit 'm in de details. Top ingrediรซnten, goed verpakt en verrassend snel bezorgd (20 min.) Tot de volgende keer!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten (warm) en snelle bezorging! Een echte aanrader!

Reactie van The Meat-Club:Bedankt voor je beoordeling, sinds gister bezorgen we ook in het gebied waar jullie naartoe verhuizen ๐Ÿ˜‰

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker

Reactie van The Meat-Club:Bedankt voor de beoordeling , graag tot de volgende keer

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de burger als spareribs waren sรบper lekker! Ruim voldoende: friet, aardappelgratin en salade als side dishes gekozen. Kregen daar nog twee extra bakjes salade bij. Een feestje om te bestellen, te krijgen en te eten! Goede bezorging, fijne communicatie en voor zover wij hebben meegekregen, enthousiast personeel. Van horeca tot horeca: onze complimenten :)

Reactie van The Meat-Club:Bedankt voor jullie mooie oprechte beoordeling, hier worden we vrolijk van

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld bij Meat-Club. De spareribs zijn super. De bestelling was er precies op de aangeveven tijd, een goede service en nog extraatjes bij de bestelling gekregen. Een aanrader!

Reactie van The Meat-Club:Bedank je wel voor je uitgebreide toelichting op de beoordeling ๐Ÿ‘

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn eerste bestelling, boeren snitzel en kip burger menu. Echt heel heel lekker. Aangeven dat ik geen champions wil en dat was ook netjes gebeurt. Heerlijke frites, 2 kleine soort kroketjes erbij, en lekkere salade. En nog goed op temperatuur ook. En de bezorger Elmer super vriendelijk en netjes. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Reactie van The Meat-Club:Beste Peter, bedankt voor je beoordeling ! Leuk om dit te lezen. Graag tot de volgende keer ๐Ÿ‘

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer eten besteld en het is echt heerlijk. Alles goed en warm verpakt. Echt een aanrader

Reactie van The Meat-Club:Bedankt , we komen graag weer langs met onze heerlijke gerechten ๐Ÿ˜‰

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader, snel bezorgd, lekker gegeten. Goed verpakt, goeie smaak. Zeker voor herhaling vatbaar. ๐Ÿ‘Œ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer een succes! Heerlijk thuis uit eten met het eten van The Meat-Club. Lekkere chicken burger, goede schnitzel en ruim kindermenu. I'll be back!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Restaurant waardig , voldoende van alles en een vriendelijke bezorger

Reactie van The Meat-Club:Bedankt voor je leuke reactie.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs en burger besteld, heerlijk gegeten. Het eten ook goed verpakt.

Reactie van The Meat-Club:Dank je wel voor de positieve feedback

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele goede, lekkere en malse ribs voor een goede prijs! We gaan zeker weer bestellen als we in de buurt zijn..

Reactie van The Meat-Club:Dank je wel voor je positieve reactie

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd en warm geleverd!

Reactie van The Meat-Club:Dank je wel ! Graag gedaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heerlijk en op de afgesproken tijd geleverd

Reactie van The Meat-Club:Dank je wel voor 3x een goede beoordeling !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heerlijk en op de afgesproken tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heerlijk en op de afgesproken tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een leuke folder gekregen rondom de jaarwisseling, vandaag eens geprobeerd. Hoge verwachtingen, want ter plaatse bevalt het eten altijd goed.. maar de verwachting zeker waargemaakt. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van The Meat-Club:Dank je wel voor je leuke reactie !!! we komen graag weer aan !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig op tijd. Sparerib menu en de wrap met krokante kip waren heerlijk. Zeker voor herhaling ๐Ÿ‘

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. goede porties, snel bezorgd en keurig warm. Aanrader !